Overige info

Tekst hier invullen...

Sjoerd van Pijkeren

Sjoerd van Pijkeren is zijn carrière begonnen bij ABN AMRO MeesPierson als adviseur voor (vermogende) ondernemers. In dezelfde periode is hij tevens actief geweest als ondernemer. In 2013 heeft Sjoerd de stap gemaakt naar de zakenbank van ABN AMRO waarin hij in verschillende functies werkzaam is geweest en o.a. verantwoordelijk was voor de sector industrie in Midden Nederland. Dankzij zijn jarenlange staat van dienst bij ABN AMRO heeft hij veel ervaring op het gebied creatieve en passende financieringsoplossingen voor bedrijfsinvesteringen en overnames. Vanaf maart 2018 is Sjoerd actief als directeur van participatiefonds East River Invest. Na een succesvolle (verdere) uitbouw van de portefeuille is hij als initiator en een van de oprichters sinds de start in juli 2021 actief betrokken van participatiefonds SPA Capital.


sjoerd@spacapital.nl

+31(0)6 304 583 56

LinkedIn >

Leonie Zijerveld

Leonie Zijerveld heeft haar Master Business Administration behaald in Amsterdam en is daarna direct zelf gaan ondernemen. In haar rol als Managing Partner van XLCONCEPT heeft ze geleerd een bedrijf van 6 FTE met € 3 miljoen omzet naar een bedrijf van 55 FTE met 40 miljoen omzet te managen. Het betreft een internationaal bedrijf hetgeen zich richt op design, product - en concept ontwikkeling, import en distributie van producten ten behoeve van gerichte marketing activatie op de winkelvloer voor multinationals als Procter & Gamble, L Oréal, Heineken, Unilever, etc. Na dat zij in tien jaar XLCONCEPT, heeft Leonie in December 2020 haar aandelen verkocht en is het bedrijf in overgedragen aan een UK marketing services groep. 

Leonie is inmiddels onder andere consultant in het duurzame bedrijf "Energie voor Elkaar" waar zij zich met name richt op verbetering van de commerciële aanpak en het stroomlijnen van de organisatie. "Energie Voor Elkaar" werkt aan het versnellen van de transitie van gas naar nieuwe duurzame energie vormen door het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van een lokaal Slim Groen Warmtenet.

Geïnspireerd door haar interesse in private equity structuren, is zij sinds 1 juli samen met 7 ondernemers het participatiefonds gestart: "SPA Capital". Leonie vervult met name een rol waar in zij ondernemingen steunt in de groeifase van hun bedrijf en vanuit het fonds hen naar de volgende fase kan brengen. 


leonie@spacapital.nl

+31(0)6 149 982 61

LinkedIn >